The Morosely Raving Altruism - Riding With The King

Ibland så behövs det

Ja det kan vara dags att ta emot lite hjälp om man befinner sig ie sån situation som kräver att man får lite rättshjälp till exempel. Och vad tacksam man är när det finns att få hjälp när man behöver det så att man slipper att göra allt själv och försöka få det att bli så bra själv.
Ja det är verkligen så underbart att kunna folie hjälp då och då så att man slipper att ta hand om det själv. och många gånger om inte alla så blir et bättre då.

Hjälp finns att få

Ja det är väl underbart att det finns hjälp att fån är så behövs. På jobbet till exempel kan det vara så att man behöver få lite hjälp och så för att få något gjort, eller det kan vara så att företaget växer och blir större och större så att man behöver lite extra hjälp och lite mer personal för att få den hjälpen och att kunna få det att blir mer produktivs så som man vill ha det och som man behöver få det för att det ska bli så pass bra som det behöver bli.
Ja det är värk bra då när man tar in lite fler på arbetet och dom flesta brukar bli glada över att det fungerar bättre när man inte får så otroligt mycket att göra utan att man kan dela på uppgifterna.
Ja det är ju bäst när det blir till det bästa och det blir det när man tar emot lite hjälp och kraft från andra som har den kraften och energin som man behöver för att få det att bli bra och att det ska fungera.
Det kan vara att man behöver hjälp med rättshjälp eller annat som gör att man måste ta in någon som kan hjälpa en med det så att det fingerar.